RIBOLOVNE DOZVOLE

Slunjčica na prvom mjestu nakon dva kola HML!

Prošlog vikenda započela je hrvatska mušičarska liga 2024. godine. Održana su prva dva kola na rijekama Jadro i Žrnovnica.

Prvo kolo održano u subotu na Jadru proteklo je s malim brojem ulova tako da je za prvo mjesto bilo dovoljno četiri ribe koje je ulovio Rino Žuro (ŠRD Cetina Sinj 2). Daniel Anušić (ŠRD Slunjčica) je osvojio 2. mjesto, a Marko Puškarić (ŠRD Ogulin) 3. mjesto. Od ostalih naših predstavnika Nenad Marković i Željko Jareb zauzeli su 5. i 6. mjesto što je bilo dovoljno za ekipnu pobjedu Slunjčice.

Drugog dana lovilo se na Žrnovnici gdje je bilo puno sadržajnije pa je Ante Poljak (ŠRD Cetina Sinj 2) osvojio 1. mjesto s 13 ulovljenih riba, Stipe Librenjak (ŠRD Cetina Sinj 1) bio je drugi s 11 riba, a Željko Jareb (ŠRD Slunjčica) treći sa 7 riba. Od preostalih naših natjecatelja Daniel Anušić zauzeo je 8. mjesto, a Nenad Marković 13. mjesto. Ekipno ŠRD Slunjčica zauzela je 4. mjesto.

Nakon održana 2 kola ekipa ŠRD Slunjčice drži prvo mjesto u ekipnom poretku. U pojedinačnom poretku Željko Jareb je na 3. mjestu, Daniel Anušić na 4., a Nenad Marković na 8. mjestu. Prvenstveno se nastavlja 11. i 12. svibnja na Dobri u Ogulinu i Slunjčici u Slunju.